De schatkamer van Sinterklaas

Sinterklaastheater op z’n best!

‘In een sfeervol decor ontmoetten we onze verhalenverteller. In de schatkamer van Sinterklaas heeft hij alle verhalen over Sinterklaas opgeslagen. Sinterklaas heeft hem daar zelfs bij geholpen. Desprookjes-kindertheater sinterklaastheater belangrijkste staan in het grote boek van Sinterklaas. Deze mag de verteller bewaren, zodat de Sint elk jaar in alle rust even naar de schatkamer van Sinterklaas kan komen om even lekker te lezen. Maar dan is het grote boek verdwenen. Precies wanneer Sinterklaas bijna op bezoek zou komen. Gelukkig krijgt de verhalenverteller hulp van Rik de rat. Hopelijk ook het publiek.

Daarbij, wat is er aan de hand met Simon het stinkdier? En waarom is opa zo geheimzinnig? Gelukkig heeft de verhalenverteller ook nog tijd voor een paar mooie Sinterklaasverhalen’.

 

Deze voorstelling is een theatervoorstelling voor in de Sinterklaastijd. Naast onze Sinterklaas poppenkastvoorstellingen dus ook sinterklaastheater! Wij bouwen een prachtig theaterdecor bij jou op locatie, natuurlijk met professioneel licht en geluid. Een voorstelling vol verrassingen, kaas en sinterklaasliedjes.

Doelgroep: 0-10 jarigen

Duur: 1 uur

Benodigde speelruimte: minimaal 5 meter breed

*De breedte van het decor is in aansluiting op uw beschikbare ruimte te verkleinen of te vergroten.

Opbouwtijd: 2,5 tot 4 uur. Dit is afhankelijk van de voorstelling en de locatie. Indien gewenst kunnen wij een dag eerder komen opbouwen.

Afbouwtijd: 2 tot 3 uur.

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een sinterklaastheater voorstelling op je gewenste datum.

Contact en nieuwsbrief
Telefoon: 06-21 66 13 66
Email: info@kinder-theater.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze producties en activiteiten?
Vul uw emailadres hieronder in, en klik op 'Ik meld me aan'. U ontvangt dan enkele keren per jaar onze nieuwsbrief:

Wij speelden o.a. voor

Deze diashow vereist JavaScript.

Foto’s

Deze diashow vereist JavaScript.