Kinderboekenweek

Kinderboekenweek 2020

Ook in 2020 hebben wij weer een nieuwe poppentheatervoorstelling als ondersteuning voor de kinderboekenweek 2020. Zodra het thema bekend is vind je hier meer informatie over de voorstelling van de kinderboekenweek van 2020.

(ps: als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Rechts op deze pagina)


Kinderboekenweek 2019

Reis mee!

Het thema van de kinderboekenweek 2019 is ‘Reis mee! Van 2 – 13 oktober kun je onze poppentheatervoorstelling ‘Reis mee’ boeken als ondersteuning voor het thema van de kinder-theater.nlkinderboekenweek.

In deze voorstelling kom je twee vrienden tegen. En niet zomaar twee vrienden, nee, de allerbeste vrienden die je je maar kunt voorstellen. Maar wat gebeurt er als ze even niet meer zulke goede vrienden zijn. En hoe wordt je weer de aller allerbeste vrienden?

Deze leuke en leerzame poppenkast voorstelling zit vol grappen, muziek en interactie. Speciaal geschreven door de kinderboekenweek 2019!

Voorprogramma

Onze poppenkastvoorstellingen starten allemaal met een uniek vrolijk voorprogramma. De poppenspeler komt kennismaken met het publiek. Er is echter een probleempje met de muziek. Daarom zal hij even het geluid moeten testen. Natuurlijk samen met de kinderen. Maar of dat helemaal vlekkeloos verloopt….
Voor de allerkleinsten van nul tot vier jaar hebben we een speciale ‘dreumes-kennismaking’ die het ijs tussen de kleintjes en de figuren  uit de voorstelling al snel zal breken.

Dit alles kan onder supervisie van onze ‘Master of ceremony’ Tony de Toekan! Voor meer informatie over Tony, klik hier.

Informatie

Een voorstelling vol verassingen en muziek. Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit een grote professionele poppenkast. Natuurlijk compleet met licht en geluid.

Soort voorstelling: poppenkast

Doelgroep: 0-8 jarigen

Duur: 30-45 minuten

Benodigde speelruimte: 5 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog

Opbouwtijd: Variërend van 1 tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: Drie kwartier tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.

poppenkast kinder-theater.nl


Samen met Tony de Toekan:

Poppenkast