Ga naar de inhoud

De Sprookjesverteller

Een sprookjesvoorstelling om nooit meer te vergeten..

In deze bijzondere sprookjesvoorstelling vind je in een sfeervol decor onze gezellige sprookjesverteller. Hij kent immers veel, heel veel sprookjes. Met veel plezier verteld hij ze aan iedereen die maar luisteren wil. Maar o jee, het sprookjesboek is verdwenen. Hoe kan de verteller nu nog de sprookjes vertellen? Gelukkig staan zijn vrienden klaar om hem te helpen met het vertellen van de sprookjes. Een vogelbekdier als Sneeuwwitje? Of een stinkdier als wolf of een toekan als prinses? De kinderen uit het publiek willen vast wel een heks of een dwerg spelen. Het wordt één groot sprookjestheater. Met een culinaire hoogstandje van Rik de Rat!

Een voorstelling vol met bekende sprookjes, muziek en interactie. Geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. Bovendien zullen de ouders ook veel plezier aan deze voorstelling beleven. Daarom noemen we deze voorstelling ook wel een familie voorstelling. Er is nog een reden waarom je deze sprookjesvoorstelling niet mag missen. Onze sprookjesverteller is namelijk een ervaren goochelaar!

Sprookjesverteller

Soort voorstelling: Theatervoorstelling

Doelgroep: 2-10 jarigen

Duur: 1 uur

Minimale benodigde speelruimte: 4 meter breed*, 4 meter diep en 2,5 meter hoog

*De breedte van het decor is in aansluiting op uw beschikbare ruimte te verkleinen of te vergroten tot wel 22 meter.

Opbouwtijd: 2,5 tot 4 uur. Dit is afhankelijk van de voorstelling en de locatie. Indien gewenst kunnen wij een dag eerder komen opbouwen.

Afbouwtijd: 2 tot 3 uur.

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.