Meteen naar de inhoud

Poppenkast op jouw locatie

De mooiste poppenkast voorstellingen

Onze poppenkast voorstellingen worden gespeeld vanuit één van onze grote poppenkasten. Stuk voor stuk prachtige professionele poppentheaters. Wanneer wij poppenkast in de huiskamer spelen, zorgen wij voor een kleinere geluidsinstallatie en onze thuiskast. Dit is een mooie, grote poppenkast met alle kleuren van de regenboog. Zodoende kunnen wij op elke locatie een mooie poppentheatervoorstelling spelen.

Een poppenkast buiten? Wij komen met ons buitentheater naar jouw locatie. Een echte fantasievolle eye-catcher van 3 meter breed en 3 meter hoog!

Met behulp van onze grote poppenkast en grote poppen zijn ook deze voorstellingen uitstekend te volgen. Zowel voor kleine als grote groepen toeschouwers. Natuurlijk zorgen wij voor professionele versterking van spraak en muziek. Bij onze Sint- en kerstvoorstellingen kleden wij ons poppentheater extra feestelijk aan. Doordat onze voorstellingen vol interactie zitten kun je rekenen op een wervelende voorstelling.

Voorbeelden poppenkastvoorstelling (foto rechts en onder met optionele ‘Tony de Toekan’):

Poppenkastvoorstellingen

poppenkast kinder-theater.nl

Onze poppenkast voor thuisvoorstellingen:

Ons buiten theater voor voorstellingen in de open lucht:

Wij zijn continu bezig met het maken van nieuwe voorstellingen. Blijf op de hoogte, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts in de menubalk)!

 

Technische gegevens met uitzondering van huiskamer voorstellingen:

Bij de bevestiging ontvang je een document met de bedoeling om onderstaande gegevens nog eens kort uit te leggen.

De speelruimte:

De speelruimte dient zich te bevinden op de begane grond of bereikbaar te zijn via een lift. Bij poppentheater is verduistering van de ruimte niet noodzakelijk. Tijdens de opbouw graag een lege evenals schone ruimte.

Wij hebben graag toegang tot 1 stopcontact.

Laden en lossen:

De speelruimte is ten behoeve van het laden en lossen van decor en apparatuur op redelijke afstand benaderbaar met een bestelbus.

Publiek:

Meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie is mogelijk. Je ontvangt dan een hoge korting. Toezicht tijdens de voorstelling is noodzakelijk.

Het is ideaal als het publiek in een theater opstelling kan zitten. Dit met de bedoeling dat alles goed gezien kan worden. Afstand tussen de eerste rij toeschouwers en het begin van het speelvlak is tenminste 2 meter.

De zitplaatsen organiseren wij desondanks niet.

Op- en afbouwtijden:

Deze kun je bij de informatie over de voorstelling vinden.

Heeft u vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Telefoon: 06-21 66 13 66

Email: info@kinder-theater.nl

Algemene voorwaarden ‘op locatie’
Algemene voorwaarden ‘in de huiskamer’

Kijk ook eens bij deze site over poppentheater!