Ga naar de inhoud

Sinterklaas poppenkastvoorstellingen

De leukste Sinterklaas poppenkast

Deze poppenkastvoorstellingen worden gespeeld vanuit één van onze grote, prachtige poppenkasten. En omdat het feest is doen we extra ons best. Daarom kleden wij onze poppenkast extra mooi aan in Sinterklaas thema!

Onze poppenkastvoorstellingen zijn uitstekend te volgen voor kleine en grote groepen toeschouwers. In de eerste plaats dankzij één van onze prachtige grote poppenkasten. In de tweede plaats vanwege onze mooie grote poppen. Daarnaast beschikken wij over professionele versterking van spraak en muziek.

Voorbeelden Sinterklaas poppenkastvoorstellingen:

kinder-theater.nl sinterklaas voorstelling

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe voorstellingen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts in de menubalk)!

Een poppenkastvoorstelling bij je thuis? Neem in dat geval contact met ons op voor de technische gegevens.

Technische gegevens:

Bij de boekingsbevestiging ontvang je een document. Daarin staan onderstaande gegevens nog eens uitgelegd. Volledige details vind je in onze algemene voorwaarden.

De speelruimte:

De speelruimte dient zich te bevinden op de begane grond of bereikbaar te zijn via een lift. Bij poppenkastvoorstellingen is verduistering van de ruimte niet noodzakelijk. Echter, tijdens de opbouw graag een lege, schone ruimte.

Wij hebben graag toegang tot een stopcontact.

Laden en lossen:

De speelruimte is ten behoeve van het laden en lossen van decor en apparatuur op redelijke afstand te bereiken met een bestelbus.

Publiek:

Meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie is mogelijk tegen een hoge korting. Toezicht tijdens de voorstelling is noodzakelijk.

Het is ideaal als het publiek in een theateropstelling kan zitten. Afstand tussen de eerste rij toeschouwers en het begin van het speelvlak is tenminste 2 meter.

De zitplaatsen organiseren wij niet.

Op- en afbouwtijden:

Deze kun je bij de voorstellingsinformatie vinden.

Heb je vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Telefoon: 06-21 66 13 66

Email: info@kinder-theater.nl

Algemene voorwaarden poppenkast op uw locatie

Kijk ook eens op deleukstesinterklaasvoorstellingen.nl