Meteen naar de inhoud

Help! Een krokodil in ons bos…

Dierenvoorstelling vol muziek en ontdekkingen

Een kleine krokodil is verdrietig. Hij is verdwaald en wil terug naar Afrika, maar hoe. Gelukkig zijn er genoeg behulpzame dieren in het Nederlandse bos. Heel vriendelijk zijn ze, omdat de krokodil bij ze mag komen wonen. Maar pakt dat wel goed uit? Zal de krokodil ooit nog thuis komen in deze dierenvoorstelling? Wanneer het publiek te hulp schiet kan het niet misgaan.

Voorprogramma

Onze poppenkastvoorstellingen starten allemaal met een uniek vrolijk voorprogramma. De poppenspeler komt kennismaken met het publiek. Hij zal natuurlijk ook even het geluid moeten testen, samen met de kinderen. Maar of dat helemaal vlekkeloos verloopt….
Voor de allerkleinsten van 0-4 jaar hebben we een speciale ‘dreumes-kennismaking’ die het ijs tussen de kleintjes en de figuren  uit de voorstelling al snel zal breken.

Dit alles kan ook onder supervisie van onze ‘Master of ceremony’ Tony de Toekan! Voor meer informatie over Tony, klik hier.

Informatie

Een muzikale voorstelling vol met allerlei dieren. Kunnen de kinderen alle dieren opnoemen die voorbij komen? Ontdekken voor 0 tot 7 jarigen. Geschikt voor vele gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een basisschool of bibliotheek.

Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit een grote professionele poppenkast.  Door middel van een uitstekende geluidsinstallatie is alles goed te volgens voor grote en kleine groepen.

Voor poppenkastvoorstellingen thuis hebben wij een aangepaste poppenkast met geluidsinstallatie.

Soort voorstelling: poppenkast

Doelgroep: 0-8 jarigen

Duur: 30-45 minuten

Benodigde speelruimte: 5 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog

Opbouwtijd: Variërend van 1 tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: Drie kwartier tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.

Samen met Tony de Toekan:

Poppentheater

Maar ook in deze setting is de voorstelling mogelijk:

poppenkast kinder-theater.nl