Ga naar de inhoud

Kindertheater op locatie

Kindertheater spelen wij door heel Nederland en België

De breedte van het speelvlak kan ter plekke aangepast worden aan uw situatie. Minimaal 5 meter en maximaal 22 meter breed en gemiddeld 2,5 meter hoog. Dus zeer geschikt voor schoolaula’s, gymzalen, kantines, theaterzalen enzovoort. Echter kunnen wij ook op kleinere locaties mooie kindervoorstellingen brengen.

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Spraak en muziek zijn volledig versterkt. Zowel ons decor als onze licht- en geluidsinstallatie zijn geschikt voor kleine en grote groepen toeschouwers. Door middel van een flexibel decor kijken wij ter plekke naar de meest gunstige opbouw.

Het geheel zorgt voor een echte theaterervaring op uw locatie!

Voorbeeld theatervoorstelling:

Kindertheater op locatie

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe voorstellingen

Kom daarom regelmatig langs op onze site, of kijk op onze facebook of instagram.

 Technische gegevens/spelcondities:

Bij de boekingsbevestiging ontvangt u een document waarin onderstaande gegevens nog eens worden uitgelegd. Volledige details vindt u in onze algemene voorwaarden.

De speelruimte:

Wij kunnen ons speelvlak aanpassen aan de ruimte. De ruimte die wij gebruiken hangt af van de te spelen kindertheater voorstelling. Wij hebben echter altijd een diepte van minimaal 3 meter en een hoogte van minimaal 2 meter nodig. Daarentegen verschilt de breedte van ons speelvlak per voorstelling. De afmetingen kunt u bekijken bij de voorstellingsinformatie.

We kunnen ter plekke de breedte en hoogte van ons decor aanpassen aan de door u beschikbaar gegeven ruimte.

Uw speelruimte dient, als er gebruikt wordt gemaakt van theaterlicht, verduisterd te zijn, en zich te bevinden op de begane grond of bereikbaar te zijn via een lift. Tijdens de op- en afbouw graag een lege, schone ruimte.

Laden en lossen:

De speelruimte is ten behoeve van het laden/lossen van decor en apparatuur op redelijke afstand benaderbaar met een bestelbus.

Publiek:

Meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Toezicht tijdens de voorstelling is noodzakelijk.

Het is ideaal als het publiek in een theateropstelling kan zitten, in het bijzonder van laag naar hoog. Afstand tussen de eerste rij toeschouwers en het begin van het speelvlak is tenminste 2 meter.

De zitplaatsen regelen/organiseren wij niet.

Op- en afbouwtijden:

Deze kunt u bij de voorstellingsinformatie vinden.

Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Telefoon: 06-21 66 13 66

Email: info@kinder-theater.nl

Algemene voorwaarden Theater op locatie (PDF verie)