Ga naar de inhoud

Een echte piratenvoorstelling

Piratenvoorstelling op locatie?

Piraten kindertheater met een echt piratenschip!

Onze piraat is gestrand in op een onbewoond eilandje, Waterland. Alhoewel…. onbewoond?
De boot is kapot, dus zwemmen naar het vaste land is de enige optie. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Omdat onze piraat bang is voor water. Tijdens zijn verblijf op het eiland ontdekt hij een schatkist met daarin een kroon. Maar is die kroon niet van de koning? Zou de koning zijn kroon terugkrijgen? En wie helpt de piraat met zijn zwemles? Misschien het publiek wel. Als dank geeft de piraat vervolgens ‘piraat-lessen’!

Een piraat met watervrees, een eigenwijze koning zonder kroon, een zeemeermin als zwemjuf en… een hele grote schat! Oh ja, onze piraat laat tijdens de voorstelling ook nog wat toverkunsten zien..

piratenvoorstelling

Informatie

Onze piratenvoorstelling is voor echte zeeschuimers! Vol met leuke, aanstekelijke piratenliedjes. Ook komt er wat magie voorbij in ‘Piraten stijl’. Naast een levensgroot piratenschip vinden we een prachtig kasteel en een levensgrote palmboom in het decor. De voorstelling is interactief, en zal de hulp van de kinderen uit het publiek zeker nodig hebben. Eén van onze succesvolste voorstellingen!

piratenvoorstelling

Soort voorstelling: Theatervoorstelling

Doelgroep: 4-10 jarigen

Duur: 1 uur

Minimale benodigde speelruimte: 6 meter breed*, 3 meter diep en 3 meter hoog

*De breedte van het decor is in aansluiting op uw beschikbare ruimte te verkleinen of te vergroten tot wel 22 meter.

Opbouwtijd: 2,5 tot 3 uur. Dit is afhankelijk van de voorstelling en de locatie. Indien gewenst kunnen wij een dag eerder komen opbouwen.

Afbouwtijd: 2 uur.

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.