Meteen naar de inhoud

Piraat gestrand – Een echte piratenvoorstelling –

Piraten kindertheater

Onze piraat is gestrand in op een onbewoond eilandje, Waterland. Alhoewel…. onbewoond?
De boot is kapot, dus zwemmen naar het vaste land is de enige optie. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Omdat onze piraat bang is voor water. Tijdens zijn verblijf op het eiland ontdekt hij een schatkist met daarin een kroon. Maar is die kroon niet van de koning? Zou de koning zijn kroon terugkrijgen? En wie helpt de piraat met zijn zwemles? Misschien het publiek wel. Als dank geeft de piraat vervolgens ‘piraat-lessen’…… (indien gewenst met echt piratenkado!).

Een piraat met watervrees, een eigenwijze koning zonder kroon, een zeemeermin als zwemjuf en… een hele grote schat! Oh ja, onze piraat laat tijdens de voorstelling ook nog wat toverkunsten zien..

Informatie

Piraat gestrand is een piratenvoorstelling voor echte zeeschuimers! Deze voorstelling zit, net zoals alle voorstellingen van Theater Fantast, vol met aanstekelijke liedjes. Ook zitten er enkele goochel-acts in de voorstelling, uiteraard in ‘Piraten stijl’. Naast een echt piratenschip vinden we een kasteel en een levensgrote palmboom in het decor. Onze piraat zal de hulp van de kinderen in de zaal regelmatig nodig hebben!

Soort voorstelling: Theatervoorstelling

Doelgroep: 2-10 jarigen

Duur: 1 uur

Minimale benodigde speelruimte: 6 meter breed*, 3 meter diep en 3 meter hoog

*De breedte van het decor is in aansluiting op uw beschikbare ruimte te verkleinen of te vergroten tot wel 22 meter.

Opbouwtijd: 2,5 tot 4 uur. Dit is afhankelijk van de voorstelling en de locatie. Indien gewenst kunnen wij een dag eerder komen opbouwen.

Afbouwtijd: 2 tot 3 uur.

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.