Ga naar de inhoud

Poppenkast over piraten

poppenkast over piraten

Poppenkast over piraten gezocht? ‘Piraat gestrand’ (de poppenkast versie)

Van onze succesvolle kindertheatervoorstelling ‘Piraat gestrand’ hebben we op veler verzoek ook een poppentheater versie gemaakt. En ook deze versie is een succes! We hebben de voorstelling op vele scholen, instellingen, kdv’s, bso’s enzovoort gespeeld, en deze versie valt tot ons grote plezier ook erg in de smaak!

Een vrolijke piraat is met zijn piratenschip gestrand op een eiland. Zijn schip is kapot, en kan niet meer varen. Hoe komt onze piraat hier weg?

Hij heeft nog nooit in zijn piratenleven een schat gevonden. Maar wat een geluk, precies als het publiek erbij is vindt hij zijn eerste schat. En wat voor één! Een prachtige staf, met goud en een grote rode edelsteen. Maar van wie is die staf eigenlijk?

Een zeemeermin die zwemlessen geeft, een koning die wil belletje trekken en het publiek dat piratenlessen krijgt. Het zijn zomaar wat ingrediënten uit deze heerlijke voorstelling. Uiteraard is ook deze poppenkastvoorstelling interactief en vol met (eigen, originele!) liedjes.

Informatie

Een waanzinnig grappige, maar ook spannende poppenshow voor publiek dat beschikt over zeebenen. Gemaakt voor 2 tot 10 jarigen. Geschikt voor vele gelegenheden.

Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit één van onze prachtige poppentheaters, compleet met licht en geluid.

Voor poppenkast voorstellingen thuis hebben wij een aangepaste poppenkast met geluidsinstallatie waardoor we overal kunnen spelen.

Soort voorstelling:          poppenkast

Doelgroep:                        2-10 jarigen

Duur:                                  35-45 minuten (in overleg)

Benodigde speelruimte: Vanaf 1 meter breed, 180 cm hoog, 2 meter diep (afhankelijk van type poppentheater)

Opbouwtijd: Variërend van 30 minuten tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: 30 minuten tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.

Voorprogramma

Onze poppenkastvoorstellingen starten allemaal met een uniek vrolijk voorprogramma. De poppenspeler komt kennismaken met het publiek. En dat doet hij niet zomaar… De sfeer zit er gelijk goed in!

Voor de allerkleinsten van 2-4 jaar hebben we een speciale ‘dreumes-kennismaking’ die het ijs tussen de kleintjes en de figuren  uit de voorstelling vervolgens snel zal breken.

Dit kan ook onder supervisie van onze ‘Master of ceremony’ Dennis de Draak! Voor meer informatie over Dennis, klik hier.