Ga naar de inhoud

De Hulpsinterklaas

Een ideaal Sinterklaas voorprogramma?

Onze sinterklaas poppenkastvoorstellingen zijn erg geschikt om te spelen op basisscholen in de spannende tijd voor pakjesavond. Bij bedrijven spelen wij veel als Sinterklaas voorprogramma voordat de Sint langskomt. Bij KDV’s en BSO’s spelen wij vaak ter vervanging van een bezoek van Sinterklaas.

De Hulpsinterklaas

‘Haaatsjoe! Sinterklaas is verkouden geworden. De bootreis naar Nederland is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Sinterklaas is zo verkouden geworden dat hij onmogelijk zijn Sinterklaas sintmetpoptaken kan vervullen. En het is al bijna pakjesavond. Hoe moet de Sint dit oplossen? Gelukkig weet de kleine jongen Tim wel raad. Hij kan best het werk van Sint doen. Dan speelt hij toch gewoon voor hulpsinterklaas? Met hulp van het publiek maken Sinterklaas en Tim een pracht van een hulpsinterklaas. Tim kan aan het werk. Maar gaat het hem allemaal wel op tijd lukken…?’

Informatie

Een ideale voorstelling voor de tijd rond Sinterklaas. De voorstelling zit vol interactie en natuurlijk de bekende Sinterklaasliedjes. De poppen nodigen de kinderen uit om mee te zingen. Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit een grote professionele poppenkast (in Sinterklaasstijl) compleet met licht en geluid.

Komt de Sint bij jullie langs? Indien gewenst halen de poppen samen met de kinderen de Sint binnen. sintpoppenkast

Doelgroep: 0-8 jarigen

Duur: 30-45 minuten

Benodigde speelruimte: 5 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog

Opbouwtijd: Variërend van 1 tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: Drie kwartier tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.