Ga naar de inhoud

Sinterklaas Theatervoorstellingen

Sinterklaas theatervoorstellingen met de grote gouden ‘S’

Sinds vele jaren spelen wij met heel veel plezier onze Sinterklaas poppenkastvoorstellingen door het hele land. Op veler verzoek zijn daar onze Sinterklaas theatervoorstellingen bij gekomen.

Meer dan 30 jaar kindertheater ervaring

In 1983 zetten we onze eerste stappen in het kindertheater. Om er nooit meer weg te gaan. We spelen het hele jaar door onze poppenkast en kindertheater voorstellingen. Maar de Sinterklaas tijd blijft toch een speciale periode. In die periode werken we met heel veel plezier mee aan het grootste kinderfeest van het land.

Sinterklaas theatervoorstellingen

Je vindt ons dus niet alleen met onze Sinterklaas poppentheater, maar ook met onze Sinterklaas theatervoorstellingen in school, het theater en bij bedrijven. Natuurlijk zijn we ook elk jaar te vinden bij instellingen, bibliotheken, ziekenhuizen enzovoort.

kinder-theater.nl sprookjestheater

Een sfeervolle Sinterklaasshow

Wij zorgen ervoor dat onze Sinterklaas voorstellingen uitstekend aansluiten bij de sfeer van de Sinterklaas tijd. Onze Sint voorstellingen zitten bijvoorbeeld boordevol bekende Sinterklaas liedjes!

Liever een minder grote voorstelling?

Dat is geen probleem. Wij maken ook Sinterklaas poppenkastvoorstellingen. Kijk bijvoorbeeld eens op onze informatiepagina sinterklaas-poppenkastvoorstellingen of onze andere website deleukstesinterklaasvoorstellingen.nl.