Ga naar de inhoud

Kerst poppenkastvoorstellingen

Professionele kerst poppenkastvoorstellingen met sneeuwgarantie!

Deze voorstellingen worden gespeeld vanuit één van onze grote, prachtig beschilderde professionele poppenkasten. Geschikt voor (bijna) alle locaties. Voor poppenkastvoorstellingen in de huiskamer komen wij met een aangepaste (maar niet minder mooie) poppenkast en een kleinere geluidsinstallatie (speelvlak 2,60 breed, 1,85 meter hoog, minimaal 1,50 meter diep). Natuurlijk kleden wij onze poppenkast extra mooi aan in Kerstthema!

Met behulp van onze grote poppenkast, grote poppen en professionele versterking van spraak en muziek zijn ook deze voorstellingen uitstekend te volgen voor kleine en grote groepen toeschouwers.

Voorbeelden Kerst poppenkastvoorstellingen:

kerst poppenkastvoorstellingen

kerst poppenkastvoorstellingen

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe voorstellingen. Blijf op de hoogte, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts in de menubalk)!

 

Een poppenkastvoorstelling bij u thuis? Neem in dat geval contact met ons op voor de technische gegevens.

Technische gegevens/spelcondities m.u.v. huiskamervoorstellingen:

Bij de boekingsbevestiging ontvangt u een document waarin onderstaande gegevens nog eens worden uitgelegd. Volledige details vindt u in onze algemene voorwaarden.

De speelruimte:

Uw speelruimte dient zich te bevinden op de begane grond of bereikbaar te zijn via een lift. Bij poppenkastvoorstellingen is verduistering van de ruimte niet noodzakelijk. Tijdens de opbouw graag een lege, schone ruimte.

Wij hebben graag toegang tot 1 stopcontact. Zorg ervoor dat iemand aanwezig is die weet welk stopcontact we kunnen gebruiken, of laat het ons van te voren weten.

Laden en lossen:

De speelruimte is ten behoeve van het laden/lossen van decor en apparatuur op redelijke afstand benaderbaar met een bestelbus.

Publiek:

Meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Toezicht tijdens de voorstelling is noodzakelijk.

Het is ideaal als het publiek in een theateropstelling kan zitten (van laag naar hoog). Afstand tussen de eerste rij toeschouwers en het begin van het speelvlak is tenminste 2 meter.

De zitplaatsen regelen/organiseren wij niet.

Op- en afbouwtijden:

Deze kunt u bij de voorstellingsinformatie vinden.

Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Telefoon: 06-21 66 13 66

Email: info@kinder-theater.nl

Algemene voorwaarden poppenkast op uw locatie (PDF verie)
Algemene voorwaarden poppenkast in de huiskamer (PDF verie)

Kijk ook eens bij deleukstekerstvoorstellingen.nl