Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen

Uiteraard spelen wij ook weer een voorstelling met een uitstekende aansluiting tot het thema van 2020. Zodra dit thema bekend is vind je hier meer informatie over deze voorstellingen. Direct op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je e-mailadres achterlaten aan de rechterkant van deze pagina.

—-

Nationale voorleesdagen 2019

23 januari t/m 2 februari 2019 zijn er weer de nationale voorleesdagen.
Het door bibliotheken verkozen prentenboek van het jaar gaat over dieren. Ook in de overige negen uit de prentenboeken top 10 kom je bijna uitsluitend dieren tegen.
Onze poppenkastvoorstelling ‘Help! Een krokodil in ons bos..’ sluit daar uitstekend bij aan.
Neem gerust even contact met ons op voor overleg en/of boekingsinformatie.

Een kleine krokodil is verdrietig. Hij is verdwaald en wil terug naar Afrika, maar hoe.Gelukkig zijn er genoeg behulpzame dieren in het Nederlandse bos. Heel vriendelijk zijn ze, omdat de krokodil bij ze mag komen wonen. Maar pakt dat wel goed uit? Zal de krokodil ooit nog thuis komen in deze dierenvoorstelling? Wanneer het publiek te hulp schiet kan het niet misgaan.

Voorprogramma

Onze poppenkastvoorstellingen starten allemaal met een uniek vrolijk voorprogramma. De poppenspeler komt kennismaken met het publiek. Hij zal natuurlijk ook even het geluid moeten testen, samen met de kinderen. Maar of dat helemaal vlekkeloos verloopt….
Voor de allerkleinsten van 0-4 jaar hebben we een speciale ‘dreumes-kennismaking’ die het ijs tussen de kleintjes en de figuren  uit de voorstelling al snel zal breken.

Dit alles kan ook onder supervisie van onze ‘Master of ceremony’ Tony de Toekan! Voor meer informatie over Tony, klik hier.

Informatie

Een muzikale voorstelling vol met allerlei dieren. Kunnen de kinderen alle dieren opnoemen die voorbij komen? Ontdekken voor 0 tot 7 jarigen. Geschikt voor vele gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een basisschool of bibliotheek.

Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit een grote professionele poppenkast.  Door middel van een uitstekende geluidsinstallatie is alles goed te volgens voor grote en kleine groepen.

Voor poppenkastvoorstellingen thuis hebben wij een aangepaste poppenkast met geluidsinstallatie.

Soort voorstelling: poppenkast

Doelgroep: 0-8 jarigen

Duur: 30-45 minuten

Benodigde speelruimte: 5 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog

Opbouwtijd: Variërend van 1 tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: Drie kwartier tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.