Ga naar de inhoud

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen

Een poppentheatervoorstelling van kinder-theater.nl is een waanzinnig leuke en nuttige ondersteuning van de Nationale voorleesdagen. Uiteraard spelen wij ook dit jaar weer een voorstelling met een uitstekende aansluiting tot het thema van dit jaar. Elk jaar maken wij een nieuwe poppentheatervoorstelling met het huidige thema.

Poppentheater tijdens de Nationale voorleesdagen

Elk jaar in januari zijn er weer de nationale voorleesdagen.
Bibliotheken door het hele land verkiezen de prentenboek van het jaar. Zodra wij het thema weten van het gekozen prentenboek, starten wij direct met het maken van een hele leuke poppenkast voorstelling!

We spelen deze voorstelling overal, maar met name op de basisschool, de bibliotheek en bij kinderopvangcentra.

Voorprogramma

Onze poppenkastvoorstellingen starten allemaal met een uniek vrolijk voorprogramma. De poppenspeler komt kennismaken met het publiek. En dat doet hij niet zomaar… De sfeer zit er gelijk goed in!
Voor de allerkleinsten van 2-4 jaar hebben we een speciale ‘dreumes-kennismaking’ die het ijs tussen de kleintjes en de figuren  uit de voorstelling vervolgens snel zal breken.

Dit kan onder supervisie van onze ‘Master of ceremony’ Dennis de Draak! Voor meer informatie over Dennis, klik hier.

Informatie

Poppenkastvoorstellingen met liedjes en mooie grote poppen. In het thema van de Nationale voorleesdagen, en geschikt voor elke locatie.

We hebben verschillende poppentheater van waaruit we onze voorstellingen kunnen spelen.  Door middel van een uitstekende geluidsinstallatie is alles goed te volgens voor grote en kleine groepen.

Soort voorstelling: poppenkast

Doelgroep: 2-8 jarigen

Duur: 35-45 minuten

Benodigde speelruimte: Vanaf 3 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Opbouwtijd: Variërend van 30 minuten tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: 30 minuten tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.