Ga naar de inhoud

Chocoladeletter-pret!

Sinterklaaspoppenkast vol interactie, grappen en Sinterklaasliedjes

‘Zoals elk jaar gaat ook dit jaar de reis van Spanje naar Nederland niet zonder problemen. De pakjesboot is tegen de buik van een walvis aangebotst.

Alle cadeautjes liggen door elkaar. Bovendien zijn alle chocoladeletters gebroken. De pieten maken alle cadeautjes weer in orde, maar vergeten door de drukte de chocoladeletters. Sinterklaas stopt altijd graag een chocoladeletter in een schoen, maar dat zal dit jaar niet gaan lukken. Of toch wel? De uitvinder ‘Professor Pepernoot’ schiet te hulp. Maar een uitvinder is vaak ook een verstrooide professor… Gelukkig kan Sinterklaas het Sinterklaasfeest net op tijd redden!’

Informatie

sinterklaaspoppenkastvoorstellingen

Een ideale voorstelling voor de tijd rond Sinterklaas. De voorstelling zit vol bekende Sinterklaasliedjes. De poppen nodigen de kinderen uit om mee te zingen. Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit een grote professionele poppenkast. Deze kleden wij aan in Sinterklaas stijl. Natuurlijk compleet met licht en geluid.

Komt de Sint bij jullie langs? Indien gewenst halen de poppen samen met de kinderen de Sint binnen.

Onze sinterklaaspoppenkast voorstellingen zijn erg geschikt om te spelen op basisscholen in de spannende tijd voor pakjesavond. Bij bedrijven spelen wij veel als voorprogramma voordat de Sint langskomt. Bij KDV’s en BSO’s spelen wij vaak ter vervanging van een bezoek van Sinterklaas.

Soort voorstelling: poppenkast

Doelgroep: 0-8 jarigen

Duur: 30-45 minuten

Benodigde speelruimte: 5 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog

Opbouwtijd: Variërend van 1 tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: Drie kwartier tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.

Sinterklaasvoorstellingen

Je kunt ons ook vinden via deleukstesinterklaasvoorstellingen.nl