Ga naar de inhoud

Poppentheater van een kinderboek

Kinderboek ‘Spaghetti van Menetti’ als poppenkastvoorstelling!

Ook van onze kindertheatervoorstelling ‘Spaghetti van Menetti’ hebben we op veler verzoek een poppentheater versie gemaakt. Wij mochten het bekende kinderboek bewerken tot een theatervoorstelling. Deze spelen wij met heel veel succes door heel Nederland. En nu dus ook als poppenkastvoorstelling!

Menetti is een aardige Italiaan. Hij heeft ontzettend ver gelopen. Helemaal uit Italië. Hij is moe, heel erg moe. Hij beland in het eigenaardige stadje ‘Spriet’. Hier wonen de Sprieten. Lange, dunne mensen die niet heel gastvrij lijken.

Menetti past niet door de deuren van de huisjes, en komt dan op het idee om zelf een kraampje te bouwen. Vanuit zijn kraam zal hij lange, dunne spaghetti-slierten gaan verkopen aan de lange, dunne Sprieten. Dat gaat even goed, maar dan….

Informatie

Een vrolijke, gezellige voorstelling voor publiek dat zin heeft in een heerlijk verhaal. Gemaakt voor 2 tot 8 jarigen. Geschikt voor vele gelegenheden.

Deze voorstelling wordt gespeeld vanuit één van onze prachtige poppentheaters, compleet met licht en geluid.

Voor poppenkast voorstellingen thuis hebben wij een aangepaste poppenkast met geluidsinstallatie waardoor we overal kunnen spelen.

Soort voorstelling:          poppenkast

Doelgroep:                        2-10 jarigen

Duur:                                  35-45 minuten (in overleg)

Benodigde speelruimte: Vanaf 1 meter breed, 180 cm hoog, 2 meter diep (afhankelijk van type poppentheater)

Opbouwtijd: Variërend van 30 minuten tot 2,5 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Afbouwtijd: 30 minuten tot 2 uur (afhankelijk van locatie en type poppentheater)

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.

Voorprogramma

Onze poppenkastvoorstellingen starten allemaal met een uniek vrolijk voorprogramma. De poppenspeler komt kennismaken met het publiek. En dat doet hij niet zomaar… De sfeer zit er gelijk goed in!

Voor de allerkleinsten van 2-4 jaar hebben we een speciale ‘dreumes-kennismaking’ die het ijs tussen de kleintjes en de figuren  uit de voorstelling vervolgens snel zal breken.

Dit kan ook onder supervisie van onze ‘Master of ceremony’ Dennis de Draak! Voor meer informatie over Dennis, klik hier.