Ga naar de inhoud

Buitentheater

Een poppenkastvoorstelling in de open lucht

Poppenkast voorstellingen buiten? Dat is ook mogelijk! Met ons prachtige buitentheater komen wij bij jou op locatie. Vanuit deze kleurrijke blikvanger spelen wij al onze poppenkastvoorstellingen. Uiteraard ruimschoots versterkt, dus spraak en muziek zijn uitstekend te volgen voor grote (en kleine) groepen toeschouwers.

Een poppenkast voor buiten is geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. Een voorstelling op het schoolplein bijvoorbeeld. Bovendien kun je op deze wijze de hele school laten meekijken! Natuurlijk kom je ons ook tegen op Koningsdag of bevrijdingsdag, een schooljubileum of pleinfeest.

Zicht

Ons buitentheater is niet alleen groot, het speelgat is ook hoog. Daarnaast maken wij gebruik van grote, professionele theater poppenkast poppen. Je kunt ze het beste vergelijken met de poppen uit Sesamstraat. De grote poppenkast, grote poppen en het hoge speelgat zorgen ervoor dat het spel ook door de achterste rijen toeschouwers goed gezien kan worden.

Verstaanbaarheid

Het is vaak een probleem. Het volgen van een toespraak, muziek of een voorstelling in de open lucht. Wij maken daarom gebruik van kwalitatief goede speakers waardoor zowel spraak als de muziek uitstekend te volgen is. Bovendien ‘waait’ het geluid niet weg, waardoor het publiek geboeid blijft van begin tot eind.

 

Mail ons voor een offerte. info@kinder-theater.nl.

Tip: als vroege boeker ben je zeker van een voorstelling op je gewenste datum.